Previous Next

TKD szókeresők

Nyomtatás

A taekwon-do számunkra nem csak egy edzésfajta, hanem életforma, amely a visszaköszön a mindennapjainkban. Mivel a taekwon-do tanulása, gyakorlása számunkra nem kötelezettség, hanem örömforrás, ezért számtalan játékos formában gyakoroljuk, mélyítjük a tudásunkat. Ennek egy útja, ha a taekwon-do elméletével és szókincsével játszunk. Például szókeresőkkel... :-)

Édesapám és Édesanyám szenvedélyes rejtvényfejtők - olyannyira, hogy most már nem csak fejtik, de készítik is a rejtvényeket.

Íme az első két munkájuk, amely lehet akár közös elfoglaltság is a taekwon-do-t tanuló gyermek és szülő számára :)

A szókeresők az alábbi képekre kattintva INGYENESEN letölthetők PDF formátumban.

Szókereső 10x10

Szókereső 11x11

Érdemes kinyomtatni őket, papíron könnyebb a megtalált szavakat jelölni - bár a mai gyerekek nyilván tableten is feltalálják magukat... :) 

Amennyiben klubvezetőként a saját klubodban saját logóddal, fejléceddel szeretnéd kiosztani/felhasználni, ennek sincs semmi akadálya. Írj egy emailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, és elküldöm a szerkeszthető WORD fájlt. Ez esetben mindössze annyit kérek, hogy id. Békássy Csaba és Békássy Ani neve megmaradjon a rejtvény láblécében, hisz ők dolgoztak a rejtvény megalkotásával.

Jó szórakozást, és bátran írd meg Facebook oldalunkra, ha tetszett a szókereső!

Csabi mester és a Zenek :)

 

Tags: