Zen Power Magazin 2022-01

Zen Power Magazin 2022-01 március

A tavalyi első számunk olyan pozitív fogadtatásra talált, hogy az első lelkesedés után jött is a következő hullám… 😊

Szerkesztőségünk ráadásul kibővült egy igazi "Art Director-ral" Opra Szabó Zsuska mester személyében. Azt hiszem a különbség látható és érzékelhető lesz, igazi szintugrást hajtottunk végre - már nem csak tartalmas, de gyönyörű szép is a magazinunk...😊

Fogadjátok szeretettel 2022-es első lapszámunkat, amelyben részben követjük az elsőben elkezdett rovatok és cikkek logikáját, részben új témákat is hozunk.

 

A Magazin 2022 márciusi számát innen tudod letölteni (2,1 MB PDF). 

 

Ízelítő a tartalomból:

Nagyon nagy élmény volt február 5-én, hogy ellátogatott hozzánk Mezei Nikolett taekwon-do és kick-box Európa- és Világbajnok és edzői, Rádai Imre és Rádai Roland mesterek, akikkel igazi örömedzéseket csináltunk végig – közben pedig rengeteget tanultunk tőlük.
Ennek a szuper napnak a végén még interjú is készült Nikivel, amit itt olvashattok először.

Szeretném kiemelni, hogy az előző számban megfogalmazott KÖZÖSSÉG – BEFOGADÁS – MOTIVÁCIÓ hármas mentén immár külföldi vendég-edzőtársunk is jegyez egy cikket a magazinban, amelyben elmeséli Magyarországon lengyel cserediákként szerzett élményeit a Zenes, taekwon-dos szemüvegen keresztül… 😊

Anna mester hagyományteremtő körkérdése most az év eleji motivációt és célokat veszi a fókuszba. Őszintén megvallom, hogy néha könnyek szöktek a szemembe, mert olyan dolgokat tartanak fontosnak a tanítványaink, amelyek számomra is példaértékűek.

A közeljövőben több hazai, és később nemzetközi versenyre is készülünk, ezért részletesebben belemegyünk az ITF Taekwon-do versenyszabályainak bemutatásába – most a küzdelemmel kezdünk.

Reméljük a szakmai cikkeinkből profitálhattok, tanulhattok is, a szórakozást szolgáló cikkek, rovatok pedig okozzanak annyi örömet Nektek, mint amennyit nekünk a készítésük okozott.

Aaaaall Zen!

-Csabi mester-

Zen Power Magazin 2022 március

Tags: