Mezei Nikolett - Barátság SE

Mezei Niki világbajnoki címet szerzett taekwon-doban 2017-ben és kick-boxban 2018-ban ifjúsági lány kategóriában, illetve 2021-ben kick-boxban már felnőtt kategóriában léphetett a dobogó legtetejére a világbajnokságon.

2022. február 5-én látogattak el hozzánk edzőivel, Rádai Imre és Rádai Roland mesterekkel, a Bajnok a Zenben sorozat első vendégeiként.

Tags:
Zen Power Magazin 2022-01

A tavalyi első számunk olyan pozitív fogadtatásra talált, hogy az első lelkesedés után jött is a következő hullám… 😊

Szerkesztőségünk ráadásul kibővült egy igazi "Art Director-ral" Opra Szabó Zsuska mester személyében. Azt hiszem a különbség látható és érzékelhető lesz, igazi szintugrást hajtottunk végre - már nem csak tartalmas, de gyönyörű szép is a magazinunk...😊

Tags:
Zen Power TKD Team a Magyar Bajnokságon

A téli szünet után tavasszal beindultak újra a versenyek, aminek első - igen erős - állomása a Magyar Bajnokság volt Makón 2022. március 5-én.

10 versenyzővel, 4 edzővel és számos szurkolóval, kísérővel vettünk részt a viadalon, amiről 7 EZÜST és 1 BRONZ éremmel tértünk haza.

Tags: ,
A Zen Power TKD Team a Diákolimpián

A hosszú kihagyások után jó dolgunk volt idén ősszel, mert már a második élő, igazi versenyen tudtunk részt venni kis csapatunkkal.

2021.11.14-én, vasárnap a Budapesti Tigrisek által szervezett Diákok Taekwon-do olimpiáján a Pestszentimrei Sportkastélyban a Zen Power TKD Klubot 7 versenyző, 2 edző, 1 bíró, és számos szurkoló képviselte.

Tags: ,
Zen csapat a versenyen 2021-10-16

Az ITF taekwon-do nem csak harcművészet, de küzdősport is egyben, azaz rendeznek versenyeket is különböző számokban.

A Covid-helyzet miatt nagyon szegényes volt az utóbbi időben a versenyzési lehetőség, de most végre újra nagy létszámban tudtunk együtt mozogni, megméretni magunkat.

Tags: ,
Számok a koreai nyelvben

El tudod képzelni, hogy magyarul úgy mondanánk az időt, hogy három óra twenty perc? Vagy hogy kilencvenkilenc után a hundred jönne, és a 101-et úgy is mondhatnánk, hogy hundred-egy meg úgy is, hogy hundred-one? Na, a koreaiak valami hasonlót csinálnak!

Tags: