Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/images/tkd/th/tkd_kids_1600_th.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu:/home/sessions/tkdkshu1:/home/tmps/tkdkshu1:/opt/remi/php80/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/tmp) in /home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu/libraries/src/Filesystem/File.php on line 649
TKD Kids Program
A gyerekek már 4 éves kortól elkezdhetnek ismerkedni a Taekwon-do világával...

Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/images/tkd/th/Zsolti-helyettesit_1024x768_th.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu:/home/sessions/tkdkshu1:/home/tmps/tkdkshu1:/opt/remi/php80/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/tmp) in /home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu/libraries/src/Filesystem/File.php on line 649
Ha minden gyermek harcművészetet tanulna...
...ez a világ boldogabb hely lenne...

Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/images/tkd/th/taekwondix_th.JPG) is not within the allowed path(s): (/home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu:/home/sessions/tkdkshu1:/home/tmps/tkdkshu1:/opt/remi/php80/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/tmp) in /home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu/libraries/src/Filesystem/File.php on line 649
Taekwondix System
A játék a legjobb tanítómester... ;-)

Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/images/csabimester/th/_MG_3920_1600_th.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu:/home/sessions/tkdkshu1:/home/tmps/tkdkshu1:/opt/remi/php80/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/tmp) in /home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu/libraries/src/Filesystem/File.php on line 649
Harcművészet
A folyamatos és rendszeres gyakorlás tökéletesíti a mozgást, a koncentrációt, a testet és a lelket.

Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/images/tkd/th/VK2016-Csabi-pandae_1600_th.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu:/home/sessions/tkdkshu1:/home/tmps/tkdkshu1:/opt/remi/php80/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/tmp) in /home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu/libraries/src/Filesystem/File.php on line 649
Küzdősport
Ha elég kitartó vagy, akár bajnokká is válhatsz...

Mi a Taekwon-do?

Harcművészet, küzdősport, életmód. Mozgásanyagát tekintve a taekwon-do rendkívül sokoldalú harcművészet. Bázistechnikákra alapozva a formagyakorlatokon és formai küzdelmeken keresztül eljutnak a tanítványok az éles szabad küzdelmekig, és önvédelemig, majd a keménységet és ügyességet fejlesztő töréstechnikákig.

Érdekel bővebben is...

TKD Kids Program

Játszva tanulni a fegyelmet? Igen! :-) A program elsősorban 4-7 éves gyerekek fejlesztésére lett összeállítva taekwon-do instruktorok, pedagógusok és pszichológusok segítségével, de sokszor a nagyobb gyerekek vagy akár a felnőttek edzései során is alkalmazható módszereket, játékokat tartalmaz. :)

Kíváncsi vagyok a részletekre...

Korcsoportok

A Zen Power TKD Klubban három korcsoportban tartjuk az edzéseket, mivel minden korosztály más igényekkel bír. Akár ovis, iskolás gyermeked hoznád, akár Te kezdenél taekwon-do-t tanulni, nálunk jó helyen jársz.

Mit kapnak az egyes csoportok?
Sportos kihívásaink

Januártól kezdve közösen a Zen Power TKD sportolói és a Csabi mesteres személyi edzés vendégek különböző sportos kihívások résztvevői lehetnek. A karantén-időszakban már volt plank, guggolás és fekvőtámasz kihívás, most azonban lépésszámos havi és változó heti kihívásaink vannak. De miért is érdemes ezeket csinálni?

Tags:
A fehér ruhás hős

Egyszer volt hol nem volt, nem is olyan messze ettől a kis helytől, volt egyszer egy kislány. Már iskolába járt, de az egész világ még új, idegen és ijesztő volt számára. Körbenézett és csak magas, siető alakokat látott, akik elsuhanva le sem néztek, a vele egyidős kislányok pedig hangos ricsajjal futkorásztak egymással, elsodorva őt a lendülettel. Ez is rémisztő volt neki. Halk és félénk volt ez a kislány, mikor egyik nap szembe találta magát egy ajtóval. Bár félve tekintett föl a kilincsre, s persze itt is habozott egy kicsit, de egyszer csak nagy levegőt véve lenyomta és belépett a nagy, vaskos ajtón. 

Tags:
Zen Power Sportcentrum

- Avagy milyen edzések elérhetőek nálunk? -

Kercza Réka vagyok, 2019 óta a Zen Power Klub tagja, és már minden itteni edzést kipróbáltam. 

A Zen Power Sportcentrum igen sokféle edzésfajtát tud felsorakoztatni, ezért most összeraktam egy kis összesítőt, ami el tud kalauzolni, ha nem tudod pontosan, hogy melyik edzésen mire számíthatsz.

Jó olvasást! ☺

Tags: ,
Mezei Nikolett - Barátság SE

Mezei Niki világbajnoki címet szerzett taekwon-doban 2017-ben és kick-boxban 2018-ban ifjúsági lány kategóriában, illetve 2021-ben kick-boxban már felnőtt kategóriában léphetett a dobogó legtetejére a világbajnokságon.

2022. február 5-én látogattak el hozzánk edzőivel, Rádai Imre és Rádai Roland mesterekkel, a Bajnok a Zenben sorozat első vendégeiként.

Tags:
Zen Power Magazin 2022-01

A tavalyi első számunk olyan pozitív fogadtatásra talált, hogy az első lelkesedés után jött is a következő hullám… 😊

Szerkesztőségünk ráadásul kibővült egy igazi "Art Director-ral" Opra Szabó Zsuska mester személyében. Azt hiszem a különbség látható és érzékelhető lesz, igazi szintugrást hajtottunk végre - már nem csak tartalmas, de gyönyörű szép is a magazinunk...😊

Tags:
Zen Power TKD Team a Magyar Bajnokságon

A téli szünet után tavasszal beindultak újra a versenyek, aminek első - igen erős - állomása a Magyar Bajnokság volt Makón 2022. március 5-én.

10 versenyzővel, 4 edzővel és számos szurkolóval, kísérővel vettünk részt a viadalon, amiről 7 EZÜST és 1 BRONZ éremmel tértünk haza.

Tags: ,
A Zen Power TKD Team a Diákolimpián

A hosszú kihagyások után jó dolgunk volt idén ősszel, mert már a második élő, igazi versenyen tudtunk részt venni kis csapatunkkal.

2021.11.14-én, vasárnap a Budapesti Tigrisek által szervezett Diákok Taekwon-do olimpiáján a Pestszentimrei Sportkastélyban a Zen Power TKD Klubot 7 versenyző, 2 edző, 1 bíró, és számos szurkoló képviselte.

Tags: ,