Zen Power TKD Kids Hatpróba

Zen Power TKD Kids Hatpróba

A Zen Power Taekwon-do Klub tagjaival 2023. február 25-én, szombaton különleges TKD Kids Eseményt szervezünk Budapesten 4-12 éves korú tanítványok számára.

Email értesítőt kérhetsz a verseny információiról, szabályairól, tudnivalóiról ezen a linken (vagy az oldal aljára görgetve).

A rendezvény céljai:

  • A legkisebbeket és a családtagjaikat is bevonni a taekwon-do-s közösség életébe.
  • Belekóstolni a versenyek hangulatába és közösségépítő oldalába.
  • Megismertetni a gyerekekkel és a szülőkkel a taekwon-do sokoldalúságát.
  • Élményt nyújtani a gyerekeknek, szülőknek, edzőknek, bíróknak és szervezőknek egyaránt.

Éppen ezért a szokásos versenyszámok mellett körbemenős akadályverseny (azaz pontgyűjtő verseny) jelleggel a taekwon-do több területén is lehet majd gyűjteni az eredményeket, amelyeket a végén összesítünk.

A gyermekek három korosztályban (4-6 / 7-9 / 10-12 évesek), és azokon belül is négy fős csoportokban fognak versenyezni, így minden kis csoportban kiosztásra kerül egy arany, egy ezüst és két bronzérem.

A versenynek a csodálatosan szép Szent Gellért Csarnok ad majd otthont, ami a Móricz Zsigmond körtértől kettő percre található, így autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

 

A verseny további részleteivel hamarosan érkezünk itt, ezen az oldalon, és a Facebook oldalunkon is, addig is írjátok be a naptárakba:

Zen Power TKD Kids Hatpróba

2023. február 25. Budapest, Szent Gellért Csarnok


A Facebook esemény már elérhető ezen a linken, jelöld be, ha ott leszel! smile

Email értesítők szerepkörök szerint

Mivel sok szempontból különleges lesz az esemény, minden szabályról, tudnivalóról szeretnénk Titeket jó előre tájékoztatni, hogy fel tudjatok készülni.

Ehhez kérhettek email értesítőt tőlünk a szerepköröktől függően, amelyben érdekeltek lesztek (bíró, edző, szervező, versenyző, szülő-kísérő).

 

Csabi mester és a Zen Power TKD Team

 

Tags: