Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/images/tkd/th/tkd_kids_1600_th.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu:/home/sessions/tkdkshu1:/home/tmps/tkdkshu1:/opt/remi/php80/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/tmp) in /home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu/libraries/src/Filesystem/File.php on line 649
TKD Kids Program
A gyerekek már 4 éves kortól elkezdhetnek ismerkedni a Taekwon-do világával...

Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/images/tkd/th/Zsolti-helyettesit_1024x768_th.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu:/home/sessions/tkdkshu1:/home/tmps/tkdkshu1:/opt/remi/php80/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/tmp) in /home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu/libraries/src/Filesystem/File.php on line 649
Ha minden gyermek harcművészetet tanulna...
...ez a világ boldogabb hely lenne...

Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/images/tkd/th/taekwondix_th.JPG) is not within the allowed path(s): (/home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu:/home/sessions/tkdkshu1:/home/tmps/tkdkshu1:/opt/remi/php80/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/tmp) in /home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu/libraries/src/Filesystem/File.php on line 649
Taekwondix System
A játék a legjobb tanítómester... ;-)

Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/images/csabimester/th/_MG_3920_1600_th.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu:/home/sessions/tkdkshu1:/home/tmps/tkdkshu1:/opt/remi/php80/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/tmp) in /home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu/libraries/src/Filesystem/File.php on line 649
Harcművészet
A folyamatos és rendszeres gyakorlás tökéletesíti a mozgást, a koncentrációt, a testet és a lelket.

Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/images/tkd/th/VK2016-Csabi-pandae_1600_th.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu:/home/sessions/tkdkshu1:/home/tmps/tkdkshu1:/opt/remi/php80/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/tmp) in /home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu/libraries/src/Filesystem/File.php on line 649
Küzdősport
Ha elég kitartó vagy, akár bajnokká is válhatsz...

Mi a Taekwon-do?

Harcművészet, küzdősport, életmód. Mozgásanyagát tekintve a taekwon-do rendkívül sokoldalú harcművészet. Bázistechnikákra alapozva a formagyakorlatokon és formai küzdelmeken keresztül eljutnak a tanítványok az éles szabad küzdelmekig, és önvédelemig, majd a keménységet és ügyességet fejlesztő töréstechnikákig.

Érdekel bővebben is...

TKD Kids Program

Játszva tanulni a fegyelmet? Igen! :-) A program elsősorban 4-7 éves gyerekek fejlesztésére lett összeállítva taekwon-do instruktorok, pedagógusok és pszichológusok segítségével, de sokszor a nagyobb gyerekek vagy akár a felnőttek edzései során is alkalmazható módszereket, játékokat tartalmaz. :)

Kíváncsi vagyok a részletekre...

Korcsoportok

A Zen Power TKD Klubban három korcsoportban tartjuk az edzéseket, mivel minden korosztály más igényekkel bír. Akár ovis, iskolás gyermeked hoznád, akár Te kezdenél taekwon-do-t tanulni, nálunk jó helyen jársz.

Mit kapnak az egyes csoportok?
Zen Power SE egy százalék

1% jogosultak vagyunk 2021-től!

A Zen Power Sportegyesület a 2021-es adóbevallási időszakban már fogadhatja az SZJA 1% felajánlásokat!

Az ezekből befolyó támogatásokból még több lehetőséget tudunk majd biztosítani a tanítványainknak és sportolóinknak az edzésre, fejlődésre és a szabadidő értelmes, biztonságos eltöltésére.

Fejlesztjük a Zen Power Sportcentrumot, szabadidős programokat szervezünk, és támogatjuk versenyzőinket, edzőinket a szemináriumokon, versenyeken való részvételükben.

A Zen Power Sportegyesületről ezen az oldalon találhatsz részletes információkat, de az adó 1% felajánláshoz a legfontosabbak:

 

Név: Zen Power Sportegyesület

Székhely: 2377 Örkény Vörösmarty utca 77.

Adószám: 19091299-1-13

 

Ezen az oldalon ellenőrizheted, hogy a Zen Power SE valóban jogosult az adó 1%-ok fogadására:

https://nav.gov.hu/ado/szja1_1/felajanlasra-jogosultak/regisztralt_civil

Van, ahol technikai számot is kérnek a rendelkezéshez. Jelenlegi információink szerint ez a fenti linken elérhető kedvezményezett civil szervezetek listájában a sorszámunk, ami 32126.

Tehát, ha technikai számot is be kell írni, akkor: 32126

 

A korábbi adó 1% felajánlásokból számos jó minőségű eszközt tudtunk vásárolni a klub számára, amelyeket napi szinten használnak a tanítványaink - például védőfelszereléseket, pontkesztyűket, célpontokat, DBands eszközöket.

Eszközfejlesztés a felajánlásokból 

Emellett egyre több versenyen veszünk részt, amelyeknek minden költségét a tanítványok (és szüleik) fedeznek. Ezekben a költségekben is szeretnénk segítséget nyújtani tehetséges és szorgalmas tanítványainknak az adó 1% felajánlások révén.

Zen Power Team versenyen 2021-ben

ZPTKD Team a Magyar Bajnokságon 2023-ban

További információk kérhetők a Zen Power SE elnökétől:

Békássy Csaba

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

Tags: