TKD Kids Program
A gyerekek már 4 éves kortól elkezdhetnek ismerkedni a Taekwon-do világával...
Ha minden gyermek harcművészetet tanulna...
...ez a világ boldogabb hely lenne...
Taekwondix System
A játék a legjobb tanítómester... ;-)
Harcművészet
A folyamatos és rendszeres gyakorlás tökéletesíti a mozgást, a koncentrációt, a testet és a lelket.
Küzdősport
Ha elég kitartó vagy, akár bajnokká is válhatsz...

Mi a Taekwon-do?

Harcművészet, küzdősport, életmód. Mozgásanyagát tekintve a taekwon-do rendkívül sokoldalú harcművészet. Bázistechnikákra alapozva a formagyakorlatokon és formai küzdelmeken keresztül eljutnak a tanítványok az éles szabad küzdelmekig, és önvédelemig, majd a keménységet és ügyességet fejlesztő töréstechnikákig.

Érdekel bővebben is...

TKD Kids Program

Játszva tanulni a fegyelmet? Igen! :-) A program elsősorban 4-7 éves gyerekek fejlesztésére lett összeállítva taekwon-do instruktorok, pedagógusok és pszichológusok segítségével, de sokszor a nagyobb gyerekek vagy akár a felnőttek edzései során is alkalmazható módszereket, játékokat tartalmaz. :)

Kíváncsi vagyok a részletekre...

Korcsoportok

A Zen Power TKD Klubban három korcsoportban tartjuk az edzéseket, mivel minden korosztály más igényekkel bír. Akár ovis, iskolás gyermeked hoznád, akár Te kezdenél taekwon-do-t tanulni, nálunk jó helyen jársz.

Mit kapnak az egyes csoportok?
Previous Next

TKD szókeresők

A taekwon-do számunkra nem csak egy edzésfajta, hanem életforma, amely a visszaköszön a mindennapjainkban. Mivel a taekwon-do tanulása, gyakorlása számunkra nem kötelezettség, hanem örömforrás, ezért számtalan játékos formában gyakoroljuk, mélyítjük a tudásunkat. Ennek egy útja, ha a taekwon-do elméletével és szókincsével játszunk. Például szókeresőkkel... :-)

Édesapám és Édesanyám szenvedélyes rejtvényfejtők - olyannyira, hogy most már nem csak fejtik, de készítik is a rejtvényeket.

Íme az első két munkájuk, amely lehet akár közös elfoglaltság is a taekwon-do-t tanuló gyermek és szülő számára :)

A szókeresők az alábbi képekre kattintva INGYENESEN letölthetők PDF formátumban.

Szókereső 10x10

Szókereső 11x11

Érdemes kinyomtatni őket, papíron könnyebb a megtalált szavakat jelölni - bár a mai gyerekek nyilván tableten is feltalálják magukat... :) 

Amennyiben klubvezetőként a saját klubodban saját logóddal, fejléceddel szeretnéd kiosztani/felhasználni, ennek sincs semmi akadálya. Írj egy emailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, és elküldöm a szerkeszthető WORD fájlt. Ez esetben mindössze annyit kérek, hogy id. Békássy Csaba és Békássy Ani neve megmaradjon a rejtvény láblécében, hisz ők dolgoztak a rejtvény megalkotásával.

Jó szórakozást, és bátran írd meg Facebook oldalunkra, ha tetszett a szókereső!

Csabi mester és a Zenek :)

 

Tags:
© 2021 Zen Power Sportegyesület - minden jog fenntartva. Sablon: JoomShaper

A kényelmes és biztonságos online fizetést az OTP SimplePay rendszere biztosítja.