Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/images/tkd/th/tkd_kids_1600_th.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu:/home/sessions/tkdkshu1:/home/tmps/tkdkshu1:/opt/remi/php80/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/tmp) in /home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu/libraries/src/Filesystem/File.php on line 649
TKD Kids Program
A gyerekek már 4 éves kortól elkezdhetnek ismerkedni a Taekwon-do világával...

Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/images/tkd/th/Zsolti-helyettesit_1024x768_th.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu:/home/sessions/tkdkshu1:/home/tmps/tkdkshu1:/opt/remi/php80/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/tmp) in /home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu/libraries/src/Filesystem/File.php on line 649
Ha minden gyermek harcművészetet tanulna...
...ez a világ boldogabb hely lenne...

Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/images/tkd/th/taekwondix_th.JPG) is not within the allowed path(s): (/home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu:/home/sessions/tkdkshu1:/home/tmps/tkdkshu1:/opt/remi/php80/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/tmp) in /home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu/libraries/src/Filesystem/File.php on line 649
Taekwondix System
A játék a legjobb tanítómester... ;-)

Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/images/csabimester/th/_MG_3920_1600_th.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu:/home/sessions/tkdkshu1:/home/tmps/tkdkshu1:/opt/remi/php80/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/tmp) in /home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu/libraries/src/Filesystem/File.php on line 649
Harcművészet
A folyamatos és rendszeres gyakorlás tökéletesíti a mozgást, a koncentrációt, a testet és a lelket.

Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/images/tkd/th/VK2016-Csabi-pandae_1600_th.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu:/home/sessions/tkdkshu1:/home/tmps/tkdkshu1:/opt/remi/php80/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/tmp) in /home/tkdkshu1/public_html/zenpower.hu/libraries/src/Filesystem/File.php on line 649
Küzdősport
Ha elég kitartó vagy, akár bajnokká is válhatsz...

Mi a Taekwon-do?

Harcművészet, küzdősport, életmód. Mozgásanyagát tekintve a taekwon-do rendkívül sokoldalú harcművészet. Bázistechnikákra alapozva a formagyakorlatokon és formai küzdelmeken keresztül eljutnak a tanítványok az éles szabad küzdelmekig, és önvédelemig, majd a keménységet és ügyességet fejlesztő töréstechnikákig.

Érdekel bővebben is...

TKD Kids Program

Játszva tanulni a fegyelmet? Igen! :-) A program elsősorban 4-7 éves gyerekek fejlesztésére lett összeállítva taekwon-do instruktorok, pedagógusok és pszichológusok segítségével, de sokszor a nagyobb gyerekek vagy akár a felnőttek edzései során is alkalmazható módszereket, játékokat tartalmaz. :)

Kíváncsi vagyok a részletekre...

Korcsoportok

A Zen Power TKD Klubban három korcsoportban tartjuk az edzéseket, mivel minden korosztály más igényekkel bír. Akár ovis, iskolás gyermeked hoznád, akár Te kezdenél taekwon-do-t tanulni, nálunk jó helyen jársz.

Mit kapnak az egyes csoportok?
Zen Power Magazin 2021-01

Zen Power Magazin 2021-01 december

Kedves Olvasó!

Érdekes dologgal fordultak hozzám egy hideg novemberi pénteken edzés után a Zen Power tini team tagjai:

Zen Power Taekwon-do Magazint szeretnének írni, szerkeszteni, létrehozni...

Mivel félig viccesen, félig nagyon is komolyan szoktam mondani, hogy mi értelmiségi sportoló, sportoló értelmiségi csapat vagyunk, ezért nagyon nagy örömmel álltam a kezdeményezés mellé, csakúgy, mint Ónodi Zsolti és Kállai Anna mester.

Terveink szerint havonta összegyűjtjük a cikkeket, összeszerkesztjük őket egy online magazin formátumba, amit megosztunk, és néhány példányban papír formában is elérhetővé teszünk a Zen Power Sportcentrum közösségi tereiben.

A hosszabb cikkek kikerülhetnek a honlapunk blogjára is, míg a rövidebbekből posztok is készülhetnek, hogy minél több tagunkat és érdeklődőket elérjünk.

November végén el is indult a munka,

és íme, itt az első szám (3,1 MB)! 

Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy ezek önkéntesen, örömmel készített cikkek és illusztrációk, így kérjük, hogy Te, kedves Olvasó is légy nyitott a cikkek és témák felé.

Reméljük a szakmai cikkeinkből profitálhattok, tanulhattok is, a szórakozást szolgáló cikkek, rovatok pedig okozzanak annyi örömet Nektek, mint amennyit nekünk a készítésük okozott.

A magazint letöltheted a fenti linkre vagy az alábbi borítóképre kattintva is (PDF formátumban, mérete 3,1 MB).

Aaaaall Zen!

-Csabi mester-

Tags: